Het team van Otten Makelaardij

U wilt graag weten met wie u zaken doet. Wij stellen ons graag aan u voor.

Jan Hartman

Jan

Leeftijd: 39 jaar
Functie: Binnendienst medewerker

Mijn familie heeft een opslag- en verhuisbedrijf waar ik ook jaren heb gewerkt. Van daar uit heb ik altijd een link gehad met mensen en huizen. Vanuit mijn werk bij Otten makelaardij mag ik de mensen nu ook helpen vanaf het begin van dat traject en juist dat maakt het werk zo leuk. Makelaardij is mensenwerk en zoveel mensen, zoveel wensen. Die afwisseling in combinatie met het persoonlijke contact geven mij de motivatie om te helpen deze wensen in vervulling te laten gaan.

 

Ronald Otten

Ronald

Leeftijd: 43 jaar
Functie: NVM makelaar/ taxateur
Eigenaar Otten Makelaardij

Ik ben opgegroeid in een makelaarsgezin. Het was destijds voor mij een logische keuze en een vanzelfsprekende stap om ook in het vak van makelaar te stappen. Ik heb van deze beslissing dan ook geen dag spijt gehad. Mijn drive wordt gevoed door de kansen die de markt ons biedt. Natuurlijk doen we ons werk om van te leven. Anderzijds is makelaar zijn ook een manier van leven. Ik ben eigenlijk altijd wel met mijn vak bezig.

Ik vind het leuk om met het proces van koop en verkoop van woningen betrokken te zijn. Een stuk creativiteit toevoegen aan mijn werk is iets dat ik ook graag doe. 

Thuis kan ik enorm genieten van mijn gezin, mijn vrouw en ik hebben drie zonen.  

Mijn favoriete sport is voetbal. Met name actief voetballen is echt een uitlaatklep voor mij.

Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten