Geschiedenis van Otten Makelaardij

De HEAO opleiding Management Economie en Recht met als afstudeerrichting Makelaardij en Vastgoed is de basis geweest voor mijn werkzame leven in de woningmarkt. Hierna heb ik de vaktest voor Makelaars en taxateurs met succes afgerond.

Otten Makelaardij Hoogeveen BV is in 2006 door ondergetekende en mijn vader Arend Otten opgericht. Er was in het Hoogeveense makelaarslandschap ruimte voor een serieus makelaarskantoor.  Sindsdien zijn wij elke dag actief geweest op de woningmarkt. De crisis die in 2008 is begonnen hebben wij gelukkig doorstaan. Dit kwam door hard te werken en goed op te passen. 

Wij zijn tot 2014 een volledig onafhankelijk opererend kantoor geweest. In deze periode hebben wij geleerd hoe een makelaar zich op basis van eigen kwaliteiten dient te onderscheiden. In 2014 heb ik de aandelen van mijn vader overgenomen en sinds juli 2014 zijn wij als kantoor aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars, de NVM. 

Onze geschiedenis is leuk om te weten, wij vinden het interessanter hoe wij u vandaag kunnen helpen om u in de toekomst het meeste profijt te laten hebben bij onze dienstverlening.      

Tot in de toekomst!

Ronald Otten

Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten