Zuideropgaande 42A, Hollandscheveld
verkocht
Zuideropgaande 42A, Hollandscheveld

Zuideropgaande 42A, Hollandscheveld

Uitzicht, een rustig laantje, een rij bomen, een eigen weiland, een paar nieuwsgierige pinken aan de overkant van de weg als buren. Maar ook de bakker en supermarkt op fietsafstand. Waar vindt u dit nog?

Namens onze opdrachtgever mogen wij een wel heel mooi plekje aanbieden! Vlak over de rand van het dorp Hollandscheveld, op een unieke locatie staat deze vrijstaande woning met bijgebouw op een perceel van ruim 1,2 hectare grond. De liefhebber van ruimte en mogelijkheden kan zich gerust aangesproken voelen.

De woning heeft de volgende indeling: Entree, ruime hal, toilet, badkamer, bijkeuken, trap naar de verdieping en toegang tot de inpandige berging. Via de gezellige woonkeuken wordt de woonkamer bereikt, met opkamer en ruime provisiekelder.

Op de verdieping leidt de overloop naar een berging en drie slaapkamers, waarvan één voorzien van dakkapel.

Het vrijstaande stenen bijgebouw biedt een gedeelte met (voormalige) dierstal en een garagebox. Aan de achterzijde van dit gebouw is nog een houten berging gerealiseerd voor extra opslagmogelijkheden.

Als u de huidige bebouwing te beperkt vindt kunt u uiteraard gaan uitbreiden op de bestaande situatie of wellicht kiezen voor nieuwbouw.
Het bestemmingsplan biedt namelijk heel goede mogelijkheden tot het realiseren van uw eigen droom op deze geweldige locatie! Tot de mogelijkheden behoort het om een huis te realiseren met een maximaal bebouwd oppervlak van 200 vierkante meter en dankzij de afmeting van het perceel is naast een zeer ruim woonhuis ook een bijgebouw ter grootte van 200 vierkante meter bebouwd oppervlak mogelijk. Het bestemmingsplan is inzichtelijk via de bij deze woning horende website.

Wilt u deze woning aan het Zuideropgaande 42a te Hollandscheveld in het echt komen bewonderen. Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 499.500 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Eengezinswoning
Type woning Vrijstaande woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1939

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 105 m2
Inhoud 488 m3

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal, berging, berging, dakkapel, overloop

Garage

Garage Garagebox

Tuin

Tuin Tuin rondom

Zuideropgaande 42A, Hollandscheveld

Woning bezichtigen?
Zuideropgaande 42A, Hollandscheveld
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten