Zuiddreef 26, Hoogeveen
verkocht
Zuiddreef 26, Hoogeveen

Zuiddreef 26, Hoogeveen

Zuiddreef 26
De woningen aan de Zuiddreef in Hoogeveen kenmerken zich door een aantal onderscheidende eigenschappen. Allereerst is daar het ontwerp. Een frisse uitstraling met mooi materiaalgebruik. Ook is de Zuiddreef maar aan één kant voorzien van woningen. De overkant is een brede groenstrook.

De woningen hebben nóg een eigenschap waar veel mensen enthousiast van worden. Deze woningen hebben namelijk bovengemiddeld veel nuttig volume. Misschien zijn dit wel de grootste twee onder een kappers in Hoogeveen.
Als een dergelijke grote twee onder een kap woning dan ook beschikt over een verlengde garage, dan is het vrij eenvoudig om met de beschikbare ruimte een woonprogramma te maken dat past bij een zeer brede doelgroep.
Dankzij de hoge nok is er op de derde woonlaag een overdaad aan ruimte wat betreft kubieke meters. De huidige eigenaar heeft deze mogelijkheid aangegrepen om een vierde woonlaag toe te voegen in de vorm van een superhandige zolder met vide. Met de realisatie van deze toevoeging ontstond plotseling een grote overloop/ cv- wasruimte, een ruime extra slaapkamer met wastafel op de derde woonlaag en een uitermate geschikte chill-ruimte voor tieners. Kortom, een goede ingreep!

Dankzij de (glazen) carport die zich voor de extra lange garage bevindt is de situatie ontstaan dat de eigenaar altijd droog kan in- en uitstappen maar dat u in geval van vorst niet hoeft te krabben!
Nog een voordeel/feature die kenmerkend is voor deze woning. Een ruime badkamer met separaat toilet op de verdieping. Het is een kleinigheid, maar wel een heel handige kleinigheid die vanuit een bestaande situatie nagenoeg onmogelijk is om te realiseren.

Deze woning heeft de volgende indeling:
Entree, hal, toilet, meterkast, trap naar verdieping. U-vormige woonkamer met houten vloer. Open keuken in L- opstelling. Toegang tot de verzorgd aangelegde tuin.
De garage is zoals eerder vermeld extra diep (ruim 9 meter) (en de eerste 3 meter 4,40 breed) Hierdoor is het mogelijk om in de huidige bebouwing een bijkeuken te realiseren of wellicht te kiezen om een deel van de diepe garage te gebruiken als een tuinkamer.
Op de verdieping vindt u een ruime overloop. Deze overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, een verzorgde badkamer en een separaat toilet. Via de vaste trap wordt de eerder omschreven tweede verdieping bereikt.

De verzorgde tuin op het noorden is voorzien van meerdere terrassen en een mooie vijverpartij.

Concluderend: een ruim huis met een goed verzorgingsniveau. Een fantastisch uitgangspunt voor de juiste vervolgstap in uw woon carrière. De basis van het huis is goed. Het huis heeft van zichzelf al een A-label, door bijvoorbeeld zonnepanelen te plaatsen op het op het zuiden georiënteerde dakvlak kunt u een enorme positieve stap maken in de exploitatie.
Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zich zelf overtuigen? Wij nodigen u van harte uit voor een bezichtiging!

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 435.000 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Eengezinswoning
Type woning Geschakelde twee onder een kapwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 2005

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 153 m2
Inhoud 634 m3

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, hal, toilet, dakkapel, overloop, stookruimte, overloop, wasruimte, berging

Garage

Garage Aangebouwd steen, garage met carport

Tuin

Tuin Achtertuin, voortuin

Zuiddreef 26, Hoogeveen

Woning bezichtigen?
Zuiddreef 26, Hoogeveen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten