Wolvenweg 13, Ruinen
verkocht
Wolvenweg 13, Ruinen

Wolvenweg 13, Ruinen

Een rustige klinkerstraat, eigenlijk een beetje verscholen. Maar wel met een brede groenstrook en voldoende parkeergelegenheid. Oude loofbomen waar de vogels wonen die u elke ochtend verwelkomen, een trekker die in de verte zich zelf een weg door het landschap baant. Goedemorgen! Moi hoe is't?. De kerkklok slaat om de mensen te herinneren aan de tijd die hier lijkt stil te staan.

De bescheiden voorzijde van deze woning doet niet vermoeden dat u tegen huis met maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers aankijkt.

Deze uitgebouwde twee onder een kap woning in het rustige dorp Ruinen is eigenlijk een verrassing op zich!

De indeling is als volgt:
Begane grond: De entree leidt via de hal naar de trap richting de eerste verdieping, de ruime woonkamer met maar liefst twee setjes openslaande deuren naar de achtertuin biedt ook toegang tot de straatgerichte leef-keuken aan de voorzijde van de woning en de bijkeuken waar zich ook het toilet bevindt aan de achterzijde van de woning.

De opbouw boven de diepe oprit zorgt voor een ruime carport.

De verdieping herbergt veel ruimte. De overloop verschaft toegang tot maar liefst vijf(!) slaapkamers en twee badkamers. De vaste trap naar de tweede verdieping leidt naar de zesde slaapkamer.
In de diepe tuin bevindt zich een ruime houten berging met vliering én tuinoverkapping. Deze tuin biedt voldoende gelegenheid voor speelgelegenheid voor kinderen en/of het inrichten van bijvoorbeeld een moestuin.

Deze ruime gezinswoning heeft haar metamorfose van eenvoudig huis met 50 vierkante meter woonoppervlak naar een bovengemiddeld ruime twee onder een kap woning met maar liefst 159 vierkante meter woonoppervlak tussen 2010 en 2019 ondergaan.

Wij vinden het erg leuk om een huis als dit te verkopen. Het is geen object waarvan er 13 in een dozijn gaan. Maar deze woning is wel uiterst functioneel en bruikbaar voor een zeer brede doelgroep.

Het brinkdorp Ruinen kent een actief verenigingsleven en naast kerk en basisschool beschikt het dorp over een goed winkel- zorg en horeca en recreatie aanbod. Misschien is het omliggende natuur- en weidelandschap met karakteristieke vergezichten en boerderijen wel datgene waarvan Ruinen bij het grote publiek het meest bekend is.

Bent u op zoek naar een huis dat meer biedt dan gemiddeld? Hebben de foto’s u geïnspireerd? Maak dan snel een afspraak voor een bezichtiging en laat u overtuigen!

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 399.000 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder een kapwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1951

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 159 m2
Inhoud 544 m3

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 6
Aantal badkamers 2
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal, provisieruimte, dakkapel, overloop, berging, overloop

Garage

Garage Carport, geen garage

Tuin

Tuin Achtertuin, voortuin
Oppervlakte 275 m3

Wolvenweg 13, Ruinen

Woning bezichtigen?
Wolvenweg 13, Ruinen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten