Valkenstede 101, Hoogeveen
verkocht
Valkenstede 101, Hoogeveen

Valkenstede 101, Hoogeveen

In wooncentrum Valkenstede mogen wij namens opdrachtgever het het hier omschreven appartementsrecht verkopen.
Het betreft Valkenstede nummer 101. Een keurig verzorgd appartement gelegen op de tweede woonlaag met uitzicht over groen. Deze leuke woning is in 2016 geheel onder handen genomen. De keuken, de badkamer, de vloeren en de wanden zijn toen allemaal vervangen en vernieuwd.

Het appartement heeft de volgende indeling.: via de entree wordt de hal bereikt. hier vindt u de garderobe en de meterkast. De woonkamer met balkon op het zuiden biedt een mooi uitzicht over de tuin, openbaar groen en de Valkenlaan. De woonkamer met open keuken zijn gezellig en leuk ingericht. De keuken is voorzien van diverse inbouw apparatuur en in 2016 nieuw geplaatst. De open keuken zorgt er voor dat er in hele appartement prettig veel lichtinval is.

Via het portaaltje kan de badkamer en de slaapkamer worden bereikt. De badkamer is functioneel maar ook modern ingericht met een ruime douche hoek, een mooi wastafelmeubel, designradiator en een hangend toilet. Ook de aansluiting voor het witgoed bevinden zich in de badkamer. Op de begane grond bevindt zich een berging.

Wooncentrum Valkenstede beschikt over een een aantal extra faciliteiten. Zo is er een gezellige recreatiezaal, een ontmoetingsruimte en beschikt het wooncentrum over logeerkamers. vve bijdrage bedraagt € 550,-- Dit is inclusief voorschot gas-water en elektra
In de omgeving van het complex bevinden zich twee wijkwinkelcentra en ook het winkelcentrum van Hoogeveen bevindt zich op korte afstand.

Om een goede indruk te krijgen van het appartement is het verstandig om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 139.500 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1976

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 59 m2
Inhoud 218 m3

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Gang, hal, balkon

Garage

Garage Geen garage

Tuin

Tuin Geen tuin

Valkenstede 101, Hoogeveen

Woning bezichtigen?
Valkenstede 101, Hoogeveen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten