Schutstraat 8034, Hoogeveen
beschikbaar
Schutstraat 8034, Hoogeveen

Schutstraat 8034, Hoogeveen

Uitzonderlijk!
Zoekt u een appartement met voldoende slaapkamers? Zoekt u een appartement voorzien van een grote woonkamer met veel daglichttoetreding? Zoekt u een veilige woonomgeving? Wilt u wonen op een prachtige centrumlocatie maar wilt u geen concessies doen qua ruimte? Zoekt u een appartement met voldoende inpandige bergruimte? Namens onze opdrachtgevers heten wij u dan graag van harte welkom in dit bijzonder ruim bemeten appartement (ca. 238m2 woonoppervlak), gelegen in het mooie appartementencomplex ’t Schuthuys.

De uitzonderlijke ruimte in dit appartement is ontstaan doordat twee appartementen (80-34 en 80-35) tijdens de bouw zijn samengevoegd tot één groot appartement (hier gepresenteerd als 80-34) met grotendeels dubbele voorzieningen. Hierdoor is het appartement erg geschikt voor het ontvangen van gasten en logés, biedt het mogelijkheid voor hobby’s die ruimte vragen maar ook bewoning door meer dan twee personen of een gezin behoort tot de mogelijkheden.

Op de begane grond beschikt dit appartement over 2 ruime inpandige bergingen en 2 vaste parkeerplaatsen op het eigen, afgesloten terrein. Het complex beschikt daarnaast over een beveiligde entree voorzien van videofoon en liftinstallatie.

Via de lift en galerij op de derde verdieping wordt de entree van het privé appartement bereikt.
Deze woning heeft de volgende indeling: Hal, entree voorzien van meterkast, toiletruimte en toegang tot twee slaapkamers van resp. 16 en 13 vierkante meter. Ook een gastenbadkamer, bijkeuken met witgoedaansluitingen en een ruime berging zijn vanuit de hal bereikbaar.

In de riante living van in totaal ca. 84 vierkante meter geniet de bewoner van veel toetredend daglicht dankzij de grote raampartijen en een fraai uitzicht geboden over de Schutstraat. De ruime woonkamer met zitgedeelte geeft toegang tot het eerste balkon en een heel natuurlijke open doorgang naar het aangrenzende eetkamergedeelte (met toegang tot het tweede balkon) en de dichte keuken. In de keuken, welke beschikt over keukeninrichting in hoekopstelling voorzien van inbouwapparatuur, is plaats voor een ruime keukentafel met stoelen. De wand die de keuken scheidt van de eetkamer bestaat uit een kunstwerk dat desgewenst in overleg met verkoper kan blijven staan, worden vervangen door een andere wand of het kan worden verwijderd. Bij verwijderen ontstaat een situatie met een open keuken.

Vanuit de eetkamer kan de tweede slaapvleugel worden bereikt. Ook hier bevinden zich een badkamer, separaat toilet, bijkeuken en een berging. De master bedroom (21m2) en de slaap-/werkkamer 14m2) maken het woonprogramma compleet. Omdat de voordeur en meterkast aan deze zijde nog wel intact zijn (toegankelijk vanaf de galerij) kan het appartement desgewenst eventueel eenvoudig weer opgesplitst worden in twee aparte wooneenheden.

Algemeen: Dit unieke appartement biedt de luxe van ruimte, mogelijkheden en daglichttoetreding. Ook is het prettig te weten dat de slaapkamers allen op het noorden zijn georiënteerd waardoor een koel slaapklimaat op de slaapkamers wordt gerealiseerd. Het geheel (energielabel B) wordt verwarmd middels 2x Intergas HR combi cv ketel van 2022 in combinatie met WTW unit. Servicekosten bedragen €340,- per maand.

Bent u net als Otten makelaardij enthousiast geworden en wilt u deze kans nader onderzoeken? Maak dan snel een afspraak voor bezichtiging!

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 680.000 kosten koper
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 2003

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 238 m2
Inhoud 698 m3

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 2
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal, berging, balkon

Garage

Garage Geen garage

Tuin

Tuin Geen tuin

Schutstraat 8034, Hoogeveen

Woning bezichtigen?
Schutstraat 8034, Hoogeveen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten