Oosterweg 54, Alteveer
verkocht
Oosterweg 54, Alteveer

Oosterweg 54, Alteveer

• Slaap- én badkamer op de begane grond
• Nieuw dak
• Garage
• 11 Zonnepanelen
• Tuin met overkapping
• Ruime oprit

Zomaar een aantal kenmerken die een grote doelgroep zal aanspreken. Deze leuke 2-1 kapwoning aan de Oosterweg 54 in Alteveer biedt het.

Dit huis heeft de volgende indeling: Via de entree wordt de hal bereikt. In de hal vindt u de meterkast en de trap naar de verdieping. Onder de trap bevindt zich de kelderkast. De gezellige woonkamer kenmerkt zich door veel lichtinval. De keuken bevindt zich vlak achter de woonkamer. Om de keuken in haar huidige vorm te krijgen is de woning aan de zijkant uitgebouwd. Hierdoor ontstond veel ruimte. Ook is het plafond opengewerkt zodat de keuken nu een speels en hoog plafond heeft.

In de aanbouw aan de achterzijde van het huis bevindt zich de hal met achteringang. Het toilet en de badkamer zijn in 2021 geplaatst en voorzien van modern comfort. De slaapkamer op de begane grond is eveneens via de genoemde gang bereikbaar.
Via een eigen ingang is de thans als salon in gebruik zijnde werkkamer te bereiken.

Op de verdieping vindt u de overloop, twee slaapkamers en de oorspronkelijke badkamer waar zich momenteel de aansluitingen voor was- en droogmachine bevinden. De grote slaapkamer bevindt zich aan de zuidzijde en dankt haar ruimte aan de grote dakkapel. Het is eenvoudig mogelijk om deze slaapkamer te splitsen in twee kamers zodat er drie slaapkamers op de verdieping ontstaan.
Via een vlizotrap is de vliering te bereiken met volop bergruimte (de kap van de vliering is bij het leggen van de nieuwe dakpannen in 2023 geïsoleerd.)

Door het ruime perceel is het heel goed mogelijk om twee of drie auto’s op eigen terrein te parkeren. De vrijstaande garage is voorzien van een ouderwetse smeerput. In de leuk aangelegde achtertuin bevindt zich een ruime overkapping die garant staat voor gezellige zomeravonden.

Het dak van de woning en de aan- en bijgebouwen én de nieuw geplaatste zonnepanelen zijn van 2023. De kap is voorzien van geglazuurde dakpannen. De afwerking met een mooie dakgootbak met klossen en een overstek geven het huis een mooi karakter. In de woning is bij het plaatsen van de zonnepanelen ook een airconditioningsunit geplaatst.

Al met al een heel mooi uitgangspunt voor degene die op zoek is naar een goed onderhouden karakteristieke woning in een leuk en rustig dorp met een actief verenigingsleven. Wilt u de woning komen bezichtigen? Maak dan een afspraak zodat wij u het huis in het echt kunnen laten zien!

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 359.500 kosten koper
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Eengezinswoning
Type woning Twee onder een kapwoning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1965

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 106 m2
Inhoud 401 m3

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Toilet, gang, hal, dakkapel, overloop, wasruimte

Garage

Garage Vrijstaand steen

Tuin

Tuin Achtertuin, voortuin

Oosterweg 54, Alteveer

Woning bezichtigen?
Oosterweg 54, Alteveer
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten