Capella 57, Hoogeveen
beschikbaar
Capella 57, Hoogeveen

Capella 57, Hoogeveen

Zoekers naar een starter appartement opgelet! Wij mogen namens onze opdrachtgever aanbieden: Een mooi appartement met uitzicht over de Hoogeveensche vaart. Op de tweede woonlaag van dit appartementengebouw bevindt zich dit keurige appartement met drie slaapkamers en twee balkons.

Indeling: via de entree wordt de centrale hal van het appartement bereikt. van hieruit kunnen de meeste kamers van deze woning worden bereikt. ook de meterkast en het toilet zijn van hieruit te bereiken. Er bevinden zich twee slaapkamers aan de rechterzijde van de hal. De keuken en het toilet bevinden zich bij binnenkomst aan de linkerhand. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat, een ruim aanrecht, de wasmachine aansluiting en veel kastruimte. In de inpandige kast vindt u de cv ketel. Vanuit de keuken is het balkon aan de noordzijde van het huis te bereiken.
Het nette toilet is in 2021 vernieuwd. De woonkamer is keurig verzorgd en biedt toegang tot het balkon aan de zuidzijde. de derde slaapkamer grenst aan de woonkamer en de badkamer is vanuit deze slaapkamer te bereiken. De badkamer is net als het toilet in 2021 aangepakt en voorzien van een wastafel, douche en de vloer en de wanden zijn betegeld.
Op de begane grond bevindt zich een berging en een ruime garage!

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke woning? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 205.000 kosten koper
Status Beschikbaar
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1967

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 75 m2
Inhoud 234 m3

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1

Garage

Garage Geen garage

Tuin

Tuin Geen tuin

Capella 57, Hoogeveen

Woning bezichtigen?
Capella 57, Hoogeveen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten