Rijn 55, Hoogeveen
verkocht
Rijn 55, Hoogeveen

Appartement/flat

Er zijn van die locaties die eigenlijk voor zich spreken. Dit ruime appartement aan de Rijn 55 in Hoogeveen behoort tot deze categorie. Een fenomenaal uitzicht gecombineerd met een mooie leefruimte en een ruim dakterras. Dit alles op fietsafstand van voorzieningen.

De indeling van dit appartement is als volgt: Vanuit de lift wordt de galerij bereikt. De deur met nummer 55 hoort bij dit appartement. Aan de overzijde van de voordeur bevindt zich de eerste verrassing. Dit is de extra berging die uitermate geschikt is voor opslag van diverse goederen, (tuin)meubilair en gereedschap. De centrale hal leidt naar de diverse vertrekken in het appartement. Zo zijn het toilet, de cv-ruimte / bijkeuken, de badkamer de twee slaapkamers en de verrassend ruime woonkamer vanuit de hal te bereiken. Het appartement beschikt over een standaard balkon zoals de 'normale' appartementen in het complex hebben. Maar daarnaast beschikt dit appartement over een riant dakterras van circa 85!! Vierkante meter. Dit dakterras biedt uitzicht over de Hoogeveensche vaart, en de wijk Erflanden maar ook richting het westen en noorden is er sprake van een panoramisch uitzicht.

De woonkamer heeft een oppervlakte van circa 75 vierkante meter en biedt naast veel leefruimte ook een schitterend uitzicht. Door de vorm van het appartement is er beslist geen sprake van een pijpelaar maar van een speels ingedeelde woning met veel lichtinval. Naast de keuken bevindt zich nog een ruime inpandige provisiekast en er is een hoek welke uitstekend geschikt is als computer/ kantoor ruimte.

De hoofdslaapkamer heeft een direct connectie met de badkamer. De tweede slaapkamer kan via de gang de badkamer bereiken.

In de kelder bevindt zich de eigen toegankelijke parkeergaragebox.
Bent u nieuwsgierig geworden en spreken de foto's de plattegronden en deze omschrijving u aan. Neem dan contact met ons op om dit (unieke) appartement in het echt te bezichtigen.

Bijzonderheden:
- verwarming middels cv installatie (2012)
- volledig voorzien van kunststof kozijnen met thermopane beglazing
- energielabel B
- actieve en gezonde VVE, maandelijkse servicekosten €198,40
- bouwjaar 1998, woonoppervlak ca. 135m2

Kenmerken van de woning

Overdracht

Vraagprijs € 375.000 k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg

Bouw

Soort woning Penthouse
Type woning Appartement/flat
Bouwtype Bestaande bouw
Bouwjaar 1998

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 135 m2
Inhoud 400 m3

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Overige ruimten Bijkeuken, toilet, hal, berging, balkon, dakterras

Garage

Garage Garagebox

Rijn 55, Hoogeveen

Woning bezichtigen?
Rijn 55, Hoogeveen
Enthousiast?
Ik help u ook graag uw woning verkopen. Informeer naar de mogelijkheden
Ronald Otten
Neem contact op
Ronald Otten